آخرين اخبار

در جلسه کمیته شش‌گانه مقابله با پشه مهاجم آئدس شهرستان عسلویه عنوان شد؛
بهسازی محیط و مه پاشی به منظور پیشگیری از تکثیر و مقابله با پشه مهاجم آئدس در حال انجام است/گزارش تصویری

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: به منظور پیشگیری از تکثیر و مقابله با پشه آئدس، بهسازی محیط و مه پاشی در حال انجام است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان عسلویه خبر داد؛
۱۰۰ درصد متولدین سال ۱۴۰۲ در شهرستان عسلویه مورد غربالگری بیماری هیپوتیروئید قرار گرفته‌اند

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: ۱۰۰ درصد از متولدین سال ۱۴۰۲ در شهرستان عسلویه مورد غربالگری بیماری هیپوتیروئید قرار گرفته‌اند.

26 ارديبهشت 1403
در کمیته فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان عسلویه مطرح شد؛
انعکاس و انتقال فداکاری‌ها به نسل جدید، حلقه گمشده فرهنگ ایثار و شهادت است/ تجلیل از ایثارگر شهرستان عسلویه/گزارش تصویری

مسئول امور خیرین دانشگاه علوم‌پزشکی بوشهر گفت: انعکاس و انتقال فداکاری‌ها به نسل جدید حلقه گمشده فرهنگ ایثار و شهادت است.

9 ارديبهشت 1403
به مناسبت هفته سلامت؛
ساحل شهرستان عسلویه پاکسازی شد

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: به مناسبت هفته سلامت ساحل شهر عسلویه پاکسازی شد.

9 ارديبهشت 1403
حرکت قایق‌ها در آب و پرواز بادبادک‌ها در آسمان عسلویه به مناسبت هفته سلامت/گزارش تصویری
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه از برگزاری جشن قایق‌ها به مناسبت هفته سلامت در ساحل هاله خبر داد.

5 ارديبهشت 1403
از هفته سلامت در شهرستان عسلویه چه خبر؟
از تاکید امام جمعه عسلویه بر عملیاتی سازی شعار هفته سلامت تا تجلیل از کارکنان حوزه سلامت/گزارش تصویری

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان هفته سلامت با شعار سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت در این شهرستان با مراسم ها و برنامه های متنوع گرامی داشته شد

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه خبر داد؛
انجام بیش از ۶۰۰ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان عسلویه در نیمه نخست نوروز ۱۴۰۳

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: بیش از ۶۰۰ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان در نیمه نخست نوروز ۱۴۰۳ انجام‌شده است.

در اندیشگاه سلامت عسلویه مطرح شد؛
آلودگی هوا و آب آشامیدنی سالم از تهدیدکننده‌های محیطی سلامت عسلویه هستند/ بررسی عواملی مؤثر بر سلامت مردم از وظایف اندیشگاه سلامت است

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: آلودگی هوا و آب آشامیدنی سالم، مهم‌ترین دغدغه از تهدیدکننده‌های محیطی سلامت شهرستان به شمار می‌روند.

معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه؛
کاهش نرخ فرزند آوری، جمعیت شهرستان عسلویه را به سمت سالمندی سوق می‌دهد

معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: کاهش نرخ فرزند آوری، جمعیت شهرستان عسلویه را به سمت سالمندی سوق می‌دهد.

باهدف بررسی راهکارهای مشارکت حداکثری دانش آموزان؛
کمیته برگزاری دومین جشنواره ایران جوان بمان در شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه تشکیل شد

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه از تشکیل کمیته برگزاری دومین جشنواره دانش آموزی ایران جوان بمان با همکاری اداره آموزش و پرورش در شهرستان عسلویه خبر داد.

تمامی اتباع زير ٥ سال شهرستان عسلويه عليه فلج اطفال واكسينه مي شوند
رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان عسلویه اعلام کرد: تمامی اتباع زیر 5 سال شهرستان عسلویه علیه فلج اطفال واکسینه می شوند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه خبر داد؛
۳ واحد صنفی متخلف به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی در شهرستان عسلویه پلمب شدند

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: سه واحد صنفی متخلف به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی در شهرستان عسلویه پلمب شدند.

در سفر یک‌روزه رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به شهرستان عسلویه اتفاق افتاد؛
تفاهم‌نامه بازسازی خانه بهداشت روستای بستانو توسط خیرین سلامت امضا شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه در سفر یک‌روزه رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به این شهرستان تفاهم‌نامه بازسازی خانه بهداشت روستای بستانو به امضا رسید.

رئیس شبکه بهداشت و درمان عسلویه خبر داد؛
مشارکت ۸۸ درصدی شهروندان شهرستان عسلویه در پویش ملی غربالگری فشارخون و دیابت

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه از مشارکت ۸۸ درصدی شهروندان این شهرستان در پویش ملی غربالگری فشارخون و دیابت خبر داد.

از ابتدای سال جاری تاکنون؛
بیش از۳۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاقد تاریخ‌مصرف در شهرستان عسلویه جمع‌آوری و معدوم شده است

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۳۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاقد تاریخ‌مصرف در شهرستان عسلویه جمع‌آوری و معدوم شده است.

با ارائه ۳۳۰ خدمت رایگان؛
اردوی جهادی پزشکان در بیمارستان صحرایی دهستان اخند شهرستان عسلویه پایان یافت/ گزارش تصویری

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه از پایان اردوی جهادی پزشکان در بیمارستان صحرایی دهستان اخند با ارائه ۳۳۰ خدمت رایگان خبر داد.

تشخیص و درمان به‌موقع اچ آی وی امکان انتقال آن را کاهش می‌دهد
کارشناس بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: تشخیص و درمان به‌موقع اچ آی وی امکان انتقال آن را کاهش می‌دهد.

فرماندار عسلویه:
جمع‌آوری سگ‌های بلا صاحب به افزایش امنیت شهروندان و زیباسازی شهر کمک خواهد کرد

فرماندار عسلویه گفت: جمع‌آوری سگ‌های بلا صاحب و بی‌سرپناه به افــــزایش امینت شهــروندان و زیباســازی شهر کمک خـــواهد کرد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان عسلویه:
پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون راهی به‌سوی سنجش سلامتی شهروندان است

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون راهی به‌سوی سنجش سلامتی شهروندان است.

در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی؛
وضعیت پشه آئدس در شهرستان عسلویه موردبررسی قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان عسلویه با موضوع بررسی وضعیت آئدس برگزار شد.

<< اخبار خرداد اخبار تیر >>
آرشيو اخبار