آخرين اخبار

17 امرداد 1401
پیام تبریک سرپرست شبکه بهداست و درمان عسلویه به مناسبت روز خبرنگار

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه با صدور پیامی ۱۷ مرداد روز خبرنگار را تبریک گفت، متن پیام بدین شرح است:

15 امرداد 1401
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه خبرداد:
پس از ۱۵٠ روز، اولین فوتی کرونایی در عسلویه ثبت شد

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: پس از ۱۵٠ روز، اولین فوتی کرونایی در عسلویه ثبت شد.

14 امرداد 1401
پیام تسلیت سرپرست شبکه بهداست و درمان شهرستان عسلویه بمناسبت فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی

11 امرداد 1401
با حکم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛
محمدامین شایسته‌نیا سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه منصوب شد

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی محمدامین شایسته‌نیا را به‌عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه منصوب کرد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه:

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: کشتار غیربهداشتی دام در محل‌های غیرمجاز احتمال انتقال بیماری از دام به انسان را افزایش می‌دهد.

کارشناس مبارزه با بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان عسلویه:
شیوع بیماری تب کریمه کنگو بیشتر در فصل گرم سال است

کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان عسلویه گفت: شیوع بیماری تب کریمه کنگو بیشتر در فصل گرم سال و هم‌زمان با فصل فعالیت عامل بیماری (کنه‌ها) است.

طرح‌های تشویقی دولت، حامی جوانان در فرزند آوری است

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: طرح‌های تشویقی دولت حامی جوانان در آستانه ازدواج و زوجین جوان در فرزند آوری است.

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
آلودگی عسلویه باید در مجمع سلامت استان بوشهر به‌عنوان اولویت اول مطرح شود/ گزارش تصویری

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مسئله آلودگی عسلویه باید در مجمع سلامت استان بوشهر به‌عنوان اولویت اول مطرح شود.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
تداوم و بهبود ارائه خدمات درمانی در استان بوشهر را با جدیت دنبال میکنیم/ گزارش تصویری

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تداوم و بهبود ارائه خدمات درمانی در استان بوشهر را با جدیت دنبال میکنیم.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
تقویت بیمارستان شهید سلیمانی چاه مبارک عسلویه نیازهای درمانی مردم جنوب استان را مرتفع می‌کند/گزارش تصویری

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با تقویت و تجهیز بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهید حاج قاسم سلیمانی شهر چاه مبارک شهرستان عسلویه نیازهای درمانی مردم جنوب استان مرتفع می‌شود.

28 ارديبهشت 1401
مانور پناه گیری و تخلیه اضطراری در شهرستان عسلویه برگزار شد/ گزارش تصویری
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه مانور پناه گیری و تخلیه اضطراری در شهرستان عسلویه برگزار شد.

28 ارديبهشت 1401
مدافعان سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه تجلیل شدند/ گزارش تصویری

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: به مناسبت هفته سلامت و به‌پاس تلاش‌های مدافعان سلامت مراسمی با همکاری شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس و مجتمع عملیات غیر صنعتی پازارگاد برگزار و از مدافعان سلامت شهرستان تجلیل شد.

24 ارديبهشت 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه خبر داد؛
شهرستان عسلویه ۶۷ روز بدون فوتی کرونایی را سپری کرد/ روند نزولی آمار مبتلایان حاصل تلاش مدافعان سلامت است

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: شهرستان عسلویه ۶۷ روز بدون فوتی کرونایی را سپری کرد.

19 ارديبهشت 1401
مسئولین، مردم و سمن‌ها پشتوانه حوزه سلامت در ایام کرونا بوده‌اند

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: مسئولین و سمن‌ها پشتیبان حوزه سلامت در ایام کرونا بوده‌اند.

19 ارديبهشت 1401
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
پیگیری پایش سلامت شهروندان از ضروریات اقدامات خانه مشارکت است

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پیگیری پایش سلامت ۶ هزار نفر از شهروندان شهرستان عسلویه از ضروریات اقدامات خانه مشارکت خواهد بود.

17 ارديبهشت 1401
در اولین روز از هفته سلامت 1401، مراسم تجدید میثاق با شهدا در شهرستان عسلویه برگزار شد.

16 ارديبهشت 1401
پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه به مناسب آغاز هفته سلامت ۱۴۰۱*
سلامت بنیان و اساس توسعه پایدار است

10 ارديبهشت 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه خبر داد؛
فضای مناسب پایگاه اورژانس 115 شهر چاه مبارک تأمین شد/ استقرار مدافعین سلامت در پایگاه جدید

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: فضای مناسب موقت پایگاه اورژانس 115 شهر چاه مبارک تأمین شد.

30 فروردين 1401
پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه به مناسبت روز آزمایشگاه
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه در پیامی فرا رسیدن روز علوم آزمایشگاهی را به به تمامی تلاشگران، فرهیختگان و فعالان جامعه آزمایشگاهی تبریک گفت

20 فروردين 1401
شناسایی مورد مثبت قطعی سرخک در شهرستان عسلویه/۹۵ نفر از اتباع غیر ایرانی واکسن سرخک دریافت کردند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه از شناسایی دو مورد مثبت سرخک اتباع خارجی در این شهرستان خبر داد.

<< اخبار تیر اخبار مرداد >>
آرشيو اخبار