نشست مشترک رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه با شهرداران شهرستان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه
به منظور پشتیبانی مادی و معنوی حوزه سلامت شهرستان در زمینه مبارزه با بیماریCOVID-19 نشست مشترکی بین رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه و شهرداران سطح شهرستان برگزار گردید.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ضمن تشکر از زحمات و تلاشهای شبانه روزی شهرداران، دهیاران و کارکنان خدوم آن مجموعه ها، شوراهای اسلامی و جوانان متعهد و دلسوز منطقه گفت: زمانی که مسئولین و قاطبه مردم به کمک حوزه سلامت بیایند قطعا می توان گامها را محکم تر برداشت و همانند کشور چین بر غول کرونا فائق آمد.
جاسم زارعی بر ماندن شهروندان در امن ترین مکان یعنی منازل  تایک داشت و گفت: تلاش همه جانبه و شبانه روزی مدافعان حریم سلامت و جهادگران این جبهه در بیمارستان، اورژانس 115، واحدهای مبارزه با بیماری ها و سلامت محیط و کار ستاد شبکه بهداشت و درمان، مراکز خدمات جامع سلامت شهر و روستاها، خانه های بهداشت، مطب های خصوصی، درمانگاه ها و HSEهای شرکتها در راستای پیشگیری از کرونا ویروس قابل تقدیر است.
 وی افزود: جهان، ایران اسلامی و بویژه خانواده بزرگ سلامت این روزها داغدار هستند اما علیرغم فقدان همرزمان، عزیزترین دوستان و همکاران، باتمام ناملایمات و کمبودها کماکان عاشقانه و با دل و جان با اهریمن پلیدی ها می جنگند.
 از همان روزهای ابتدایی شیوع کرونا ویروس، همکاران ما در حوزه سلامت اقدام به ارائه آموزش های لازم در زمینه پیشگیری از این بیماری به شهروندان، اصناف، ادارات و.. پرداخته و  با تشدید فعالیت و نظارت های شبانه روزی بزودی با کاهش و یا تعطیلی دیگر فعالیتهای روتین و استفاده از بسیجیان به ازای هر 500 نفر جمعیت، 2 نفر با همکاری ناحیه سپاه پاسداران شهرستان، ان شاءالله با تعداد بیشتری در کنار مردم، به فعالیتها شتاب بیشتری خواهیم بخشید.
 زارعی اظهار داشت: با توجه به موقعیت استراتژیک منطقه و حضور صنعت به عنوان فرصتی مغتنم(نه تهدیدی جانفرسا)، مدیران ارشد صنعت را به عمل کردن به مسئولیت های اجتماعی در این برهه حساس فرامی خوانم. انتظار می رود صنعت نه تنها اقلام بهداشتی مورد نیاز حوزه سلامت و کارکنان خودشان به طور کامل و در زمان مناسب تامین کنند که تامین اقلام  بهداشتی شهروندان و اماکن عمومی و پرتردد مانند فرودگاه، سوپر مارکتها، جایگاه های پخش فرآورد های نفتی و نانوائی ها (در سطح فوق استاندارد)، در دستور کار قرار دهند.

وی  ادامه داد، شرکتهای پتروشیمی و مجموعه نفت به کمک تامین اجتماعی، دولت، سایر نهادها و خیرین سلامت از تجربه موفق چین استفاده نموده و بیمارستان 110 تختخوابی(دانشگاهی) رازی عسلویه بااستفاده از تکنولوژی آن کشور برپا نمایند.
این مقام‌ مسئول ضمن تاکید به پیوستن مردم به پویش عدم مراجعه غیر ضرور به مراکز درمانی و بهداشتی که می تواند کمک بزرگی به قطع زنجیره انتقال ویروس و کاهش بار کاری کارکنان این حوزه باشد، شهرداران، دهیاران، اصناف، خیرین و.... را به کمک به سوپری ها، میوه فروشی ها، نانوائیها و دیگر صنوف مورد نیاز و غیر قابل تعطیلی جهت راه اندازی فروش اینترنتی و استفاده از پیک موتوری دعوت کرده، بر کمک مادی و معیشتی به دستفروشان جمع آوری شده و دیگر اقشار آسیب پذیر تاکید نمود.
جاسم زارعی در زمینه تعطیلی بازارها عنوان کرد:از فرماندار و مجموعه فرمانداری، ائمه جمعه و جماعات، دادستانی، نیروی انتظامی، نظامی(سپاه)، شهرداران، شوراهای اسلامی، فعالین اجتماعی، اصحاب رسانه، تجار، کسبه، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، سمن ها، جوانان روشن، خوش فکر، با تدبیر و فداکار و تمام مردم که بازار را تعطیل کردند و فعالیت داوطلبانه گندزدائی اماکن و کنترل قانونی تردد بعهده گرفته و به خوبی از پس آن برآمده اند، از صمیم قلب تشکر کرد و برای آنان آرزوی توفیق، تندرستی و مسرت نمود.

در ادامه جلسه شهرداران سطح شهرستان عسلویه حاضر در این جلسه گزارش اقدامات خود در  زمینه پیشگیری از کرونا ویروس را به رئیس شبکه بهداشت و درمان ارایه‌ نمودند.

در این نشست که در محل شهرداری نخل تقی برگزار گردید، شهرداران بر لزوم حمایت و پشتیبانی مادی و معنوی شبکه بهداشت و درمان شهرستان(اعم از مراکز خدمات جامع سلامت، خانه های بهداشت تابعه) و بیمارستان تاکید نمودند.
 پس از بحث و تبادل نظر مصوباتی در این راستا تدوین گردید.

تاریخ بروز رسانی:   23 اسفند 1398