پيام تبريك رئیس شبكه بهداشت و درمان شهرستان عسلويه به مناسبت روز بهورز
متن پيام بدين شرح است:

13 شهريور 1398

بهورزان، پيش قراولان نظام سلامت هستند که در خط مقدم تامین سلامت جامعه تلاش می نمایند.
بهورزان گرانقدر زحمات خالصانه و بی شائبه شما عزیزان در سنوات اخیر، افتخارات بزرگی را برای میهن اسلامی رقم زده است و ما همواره قدردان مجاهدتهای شما عزیزان هستیم. خدماتی که قشر بهورز در کشورمان به جامعه ارائه می کند، در دنیا کم نظیر است و این نقش بی بدیل در رابطه با رسالت و انتظاراتی که از شماها می رود، به عنوان یک ارزش در سطح کشور شناخته شده است.
بی تردید ارتقاء شاخص‌های بهداشتی، کاهش مرگ و میر کودکان و مادران باردار، کنترل انواع بیماریهای مهلک واگیردار و هم اینک تلاش مضاعف جهت کنترل بیماریهای غیر واگیر، مرهون تلاشهای مجدانه بهورزانی است که بدون هیچ توقع و چشم داشتی در راستای ارتقای سلامت جامعه، گام برداشته و نظام سلامت را یاری می‌کنند.
فرا رسیدن 12 شهریور که در تقویم سلامت به پاس گرامیداشت فعالیت های ارزنده سربازان خط مقدم ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به آحاد مردم شریف ایران اسلامی، به نام روز بهورز نامگذاری شده است فرصتی برای تقدیر از زحمات این قشر شایسته و پر تلاش می باشد.
بدين بهانه فرصت را غنیمت شمرده از تلاشهاي مجدانه "بهورزان، مراقبین سلامت، مربیان و مدیران مربوطه" در سراسر کشور بویژه در استان بوشهر و شهرستان زرخیز عسلویه، تقدير نموده، توفیق شما عزيزان را در راه انجام وظایف حرفه ای خود، از درگاه حضرت احدیت خواستارم.
              زارعي
رئیس شبكه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه