برپایی ایستگاه سلامت به مناسبت بزرگداشت هفته دولت در مصلی نمازجمعه شهرستان عسلویه

8 شهريور 1396
شبکه بهداشت ودرمان شهرستان عسلویه به مناسبت بزرگداشت هفته دولت، اقدام به برپایی ایستگاه سلامت درمصلی نماز جمعه شهرستان عسلویه ، نخل تقی وچاه مبارک قبل ازخطبه های نمازجمعه این هفته کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان عسلویه :  سرپرست شبکه بهداشت ودرمان عسلویه درایستگاه سلامت مصلی نمازجمعه شهرستان حضوریافت وعنوان کردکه آحاد مردم باید نسبت به سلامتی خود بیش ازپیش اهمیت بدهند وبرای اطمینان ازسلامتی کامل خود وانجام مراقبتهای رایگان لازم است به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت، پایگاه سلامت یا خانه بهداشت مراجعه فرمایند.

مهندس جاسم زارعی ضمن تبریک هفته دولت وگرامیداشت یادوخاطره شهیدان دولت بویژه مردان علم وعمل(رجائی وباهنر) وتشکر ویژه ازفرماندار، امام جمعه، رئیس دانشگاه ومعاونین بدلیل حمایت از حوزه سلامت شهرستان، هدف از برگزاری ایستگاههای سلامت درمناسبتهای مختلف، حساس سازی، اطلاع رسانی آموزش ونهادینه نمودن فرهنگ خودمراقبتی واصلاح روشهای زندگی دانست.

زارعی افزود:که همزمان باآغازهفته دولت ودردومین روزدرمساجدجامع شهرهای نخل تقی وعسلویه ومرکز بخش چاه مبارک ایستگاه سلامت برگزارگردید که طی آن مراقبتی سلامت ضمن آموزش نکات بهداشتی وخدمات رایگان ،اندازه گیری وزن،قد،شاخص مهم توده بدنی وفشارخون را ارائه دادند.

مهندس جاسم زارعی درپایان ضمن تشکرازسرپرستان مراکزخدمات جامع سلامت شهری و روستائی ومراقبین سلامت ازهمکاری های ستاد نماز جمعه شهرستان عسلویه درپرپایی ایستگاه سلامت نیز تقدیر وتشکر نمودند.

انتهای پیام/ ع.م3090

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید