پزشکان شهرستان عسلویه تجلیل شدند

8 شهريور 1396
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه، سرپرست این شبکه بهداشت و درمان با حضور در محل کار پزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان عسلویه از آنان تجلیل کرد.

جاسم زارعی در حاشیه این دیدارها گفت: در کشور بیش ازآنچه که به طبیب نیاز باشد به حکیم نیاز هست و پزشکان محترم باید به این مقوله مهم توجه نمایند.

وی آغاز هفته دولت را با یاد شهیدان رجائی و باهنر گرامی داشته و به ارایه گزارشی از فعالیت‌های شبکه بهداشت و درمان عسلویه پرداخت.

زارعی با اشاره به پروژه‌های روستایی حوزه سلامت از عزم جدی برای اتمام این پروژه‌ها تا پایان سال جاری سخن گفت و تصریح کرد: پروژه‌ی بزرگ مرکز بهداشت شهرستان و همچنین کلینیک دهان و دندان به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

در این مراسم با اهداء لوح سپاس از پزشکان پرتلاش شاغل در برنامه پزشک خانواده شهرستان تجلیل و قدردانی شد.

انتهای پیام/ ع.م3090

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید